5. IPC korisnička parking konferencija održati će se 10. i 11. travnja u konferencijskoj dvorani hotela Terme Sveti Martin.

Konferencija je okupljanje svih korisnika parkirnih aparata i programskih rješenja IPC-a sa ciljem razmjene iskustava vezanih uz parkiranje. Nadamo se da ćete prepoznati ovaj skup kao vrijednu priliku za razmjenu iskustva i upoznavanje s najnovijim proizvodima tvrtke IPC te našeg partnera Hectronic.

Ujedno to je prilika za druženje i bolje međusobno upoznavanje. Dodatnu važnost konferenciji daje činjenica da će godina 2024. biti izazovna i značajna za sve koji se bave naplatom i kontrolom parkiranja zbog daljnjeg tehnološkog napretka sustava parkiranja.

Konferencija je namijenjena svim korisnicima IPC programskih rješenja i sustava parkiranja te korisnicima parkirnih aparata Hectronic. Ciljevi konferencije su informiranje korisnika o novitetima u sustavima naplate i kontrole parkiranja.

Za korisnike i goste koji će doći dan ranije 10. travnja, organizirana je istog dana pozdravna večera. Molimo Vas da dolazak na večeru označite u prijavi konferencije. Više o programu konferencije, lokaciji, smještaju kao i načinu prijave za sudjelovanje možete naći u nastavku

Veselimo se Vašem dolasku.

Više informacija i prijave na linku https://5-korisnika-parkirna-konferencija.mailchimpsites.com/