O nama

Dobrodošli u IPC. 40 godina znanja, iskustva, kreativnosti, napredovanja i razvoja informatičke scene.

Naša priča počinje još 1975. godine kada se na hrvatskoj informatičkoj sceni ispisuju slova IPC, upisujući se pritom među tek nekolicinu informatičkih tvrtki na ovim prostorima.

Najprije je u Građevinskom kombinatu Međimurje osnovan računski centar iz kojeg je tijekom godina i različitih organizacijskih oblika nastao današnji Informacijsko-projektantski centar.

Informatička se industrija oduvijek razvija velikom brzinom te zahtijeva konstantno obrazovanje, razvoj i inovativnost, a mi smo svjedoci činjenice da je 40-ak godina u informatičkoj industriji razdoblje u kojem su se dramatično mijenjale tehnologije, proizvodi, trendovi, potrebe tržišta i proizvodi. Naše je poduzeće kroz sve ove godine pratilo informatičke tehnologije i usklađivalo svoju ponudu s trendovima na tržištu, a u tome je uspješno i danas.

Nudimo cjelokupna rješenja u raznim stručnim područjima te kompletan kompjuterski inženjering sa širokom paletom rješenja za razna područja te velikim brojem podržanih platformi i alata za aplikativni razvoj. Prepoznatljivost kvalitete naših proizvoda i usluga i danas potvrđuje našu filozofiju: ulaganje u razvoj u svakom smislu put je do kvalitete.

Naš tim čini 60-ak zaposlenih, visoko stručnih, visokoobrazovanih te certificiranih ljudi raznih usmjerenja koji upravljaju širokim spektrom raznih projekata i razvojem softverskih rješenja. Razvoj temeljimo upravo na ljudima, njihovoj inovativnosti i kreativnosti, a timski rad smatramo nezaobilaznim faktorom uspjeha.

MICROSOFT SILVER PARTNER

ORACLE GOLD PARTNER

PREKO 60 KORISNIKA ERP SUSTAVA MARIS

VLASTITA RJEŠENJA ZA BENZINSKE POSTAJE NA OKO 600 LOKACIJA

PARKING RJEŠENJA U PREKO 40 GRADOVA

Osnovna djelatnost poduzeća IPC je cjelokupni informatički inženjering u izgradnji složenijih poslovnih sustava za:

E

Naftnu industriju

E

Građevinarstvo

E

Trgovinu

E

Metaloprerađivačku industriju i proizvodnju općenito

E

Komunalne djelatnosti

E

Ugostiteljstvo i hotelijerstvo

Standardi poslovanja

Naše poslovanje certificirano je standardima kvalitete poslovanja ISO 9001 te ISO 14001, a najznačajniji za našu sferu poslovanja je ISO 27001, vezan uz podatkovnu sigurnost, koja je i direktno vezana s razvojem vlastitog podatkovnog centra.