Poslovni informacijski sustavi

Poboljšajte svoje proizvode i usluge, povećajte učinkovitost i pojednostavite upravljanje tvrtkom. Izaberite napredan ERP sustav i transformirajte svoje poslovanje jer poslovni informacijski sustav prilagođen vašim specifičnim potrebama pomaže u upravljanju, koordinaciji među odjelima i zaposlenicima, praćenju i predviđanju mogućih ishoda i donošenju ispravnih poslovnih odluka.

IPC MARIS

ERP Sustav koji će unaprijediti vaše poslovanje

IPC MARIS je visoko parametriziran sustav koji ćemo uvijek maksimalno prilagoditi zahtjevima tvrtke u koju ga implementiramo.

IPC Maris je cjelovito programsko rješenje sastavljeno od više međusobno povezanih modula. Kao napredni ERP sustav pokriva sve poslovne procese uključujući i međuorganizacijsku koordinaciju i digitalnu transformaciju. Unošenjem ili preuzimanjem podataka u poslovni informacijski sustav, bilo da je riječ o prodaji, nabavi ili skladištima robe, sirovina i materijala, ljudskim resursima, strojevima i voznom parku, obrađeni podaci automatizmima kontiranja slijevaju se u računovodstvo i postaju dio korisnih informacija za upravljanje. Integracijom s MES sustavima za praćenje proizvodnje u realnom vremenu, kao i izradom mobilnih i Cloud rješenja, poboljšana je učinkovitost pojednostavljenjem poslovnih procesa, a ujedno i internetska vidljivost za bržu poslovnu ekspanziju.

l

Prilagođen vašim potrebama

Siguran i pouzdan

Integriran s drugim sustavima

Moderan

Modularan i nadogradiv

E

Ured bez papira (DMS)

Informatičko rješenje koje će vam omogućiti da poslovna dokumentacija pretvorena u digitalni oblik kola tvrtkom brže i sigurnije. Kontrolom životnog ciklusa svakog dokumenta osigurat ćete provedbu propisane poslovne politike i kulture ponašanja.
E

Pomoć u donošenju poslovnih odluka (BI)

Sustav poslovne inteligencije objedinjuje skup metodologija i alata pomoću kojih vaše podatke oblikujete u strukturno i vizualno prihvatljive informacije koje ćete analizirati i putem trendova i ključnih pokazatelja koristiti u procesu odlučivanja.

Modernizirajte svoje poslovanje

Imate pitanje vezano uz naš proizvod te želite istražiti sve dostupne mogućnosti?

IPC MARIS u građevinskoj industriji

ERP MARIS prepoznat je u građevinskom sektoru kao vodeći informatički proizvod koji nudi napredno rješenje za izradu kalkulacija, normiranje, planiranje, praćenje realizacije i korektivne radnje te održavanje različitih tipova građevinskih objekata.

IPC MARIS u prerađivačkoj industriji

ERP MARIS omogućuje planiranje i praćenje realizacije u izradi proizvoda u različitim proizvodnim granama kao što su metalna i naftna industrija, proizvodnja papirnate i plastične ambalaže, stočne hrane, rješenja za ugostiteljstvo i trgovinu. Prilagodbe za druge srodne oblike proizvodnje i sve vaše posebnosti sposobni smo brzo nadograditi.

IPC MARIS u naplati potrošnje

ERP MARIS nudi rješenja za praćenje i naplatu svih vrsta komunalnih, energetskih i vodoopskrbnih djelatnosti. Integracijom rješenja s drugim sustavima povezujemo se u napredna rješenja za upravljanje gradovima. Korisnicima naših rješenja omogućujemo točne obračune, brzu dostavu elektroničkih računa i odličnu Internet komunikaciju s krajnjim potrošačima.

Iskustva korisnika

Korištenjem Maris modula za upravljanje građevinskom proizvodnjom više od 15 godina dobili smo mogućnost interaktivnog rada s velikim sklopom informacija vezanih za svaki pojedinačni građevinski projekt. Izrada troškovnika dodatno je olakšana automatizmima programskih rješenja IS Maris, a normiranje, detaljno praćenje kooperanata, situiranje i sveobuhvatne količinske i financijske analize temelj su poslovanja na osnovu kojih donosimo pravovremene odluke. Povezanost modula za građevinsku proizvodnju sa sustavima nabave i skladišnog poslovanja omogućuje nam trenutnu kontrolu vlastitih resursa, kao i raspodjelu odgovornosti unutar kompleksnog sustava nabave. Tim stručnjaka koji sudjeluju u radu IS Maris uvijek nam je na raspolaganju što nam izuzetno olakšava svakodnevni rad.

Dragutin Huzjak
Zagorje Tehnobeton d.d. Varaždin

 

Sustav Maris ključan je za naše poslovne procese prvenstveno zbog činjenice da što osim klasičnih kadrovskih, financijskih, prodajnih i skladišnih modula, programski podupire naše proizvodne procese od same pripreme pa sve do finalne otpreme proizvoda. Sukladno našim zahtjevima i drugim regulativama, IPC d.d. nam je uvijek izašao u susret sa svojim stručnim timom u cilju daljnje nadogradnje i održavanja sustava.

Saša Škoda,
Novi Feromont d.o.o.
Donji Kraljevec

Za tvrtku koja obavlja komunalne djelatnosti na području grada Zaprešića i šest okolnih općina, a uz odvoz otpada i isporuku vodnih usluga obavlja i djelatnosti tržnice, groblja, parkirališta, izgradnje i održavanja čistoće grada, Maris predstavlja jedinstven sustav koji je kvalitetno integrirao sve naše poslovne procese, poštujući pri tome sve specifičnosti našeg poslovanja. Velika fleksibilnost Marisa, naročito u dijelu nama najvažnijeg modula – Billinga, kao i sposobnost praćenja naših potreba i zakonskih promjena od strane pouzdanog i stručnog tima tvrtke IPC za svaku su pohvalu. 
Rješenje i partneri za koje možemo dati najbolje preporuke!

Biserka Horvat
Komunalna tvrtka Zaprešić d.o.o. Zaprešić