IPC Park Control

Sustav za naplatu i kontrolu parkiranja

Sustav za naplatu i kontrolu parkiranja uključuje parkirne automate, SMS-parking i SMS-parking kontrolu, komunikaciju s bazom podataka MUP-a RH o vlasnicima vozila te mogućnost nadogradnje modulima.

Sustav za naplatu i kontrolu parkiranja IPC ParkControl

Sustav koji u potpunosti automatizira sve vaše poslovne procese u sustavu za naplatu i kontrolu parkiranja. Sustav je pripremljen za  fiskalizaciju parkirnih aparata.

IPC PARK CONTROL je cjeloviti sustav naplate i kontrole parkiranja koji uključuje parkirne aparate, sms-parking i sms-parking kontrolu, komunikaciju s bazom podataka o vlasnicima vozila MUP-a RH te mogućnost nadogradnje. Rješenje uključuje pozadinski informatički sustav i aplikacije za terenske uređaje. Funkcija sustava je prodaja parkirnih proizvoda kroz centralne i terenske (fiskalizirane) blagajne, kontrola parkinga i integracija drugih platnih kanala.

Sveobuhvatno rješenje

g

Modularan

n

Usklađen s gradskim odlukama

Komunikacija sa sustavom MUP-a

Ušteda resursa

3 KORAKA do implementacije – Ključ u ruke

1.

Savjetovanje i definiranje uvjeta uključujući prijedloge Gradskih odluka, analizu i izrada projekta s izvedbenom dokumentacijom i troškovnicima ili bezbolan prijelaz na naš sustav parkiranja bez prekida usluga za građanstvo.

2.

Instalacija sustava i opreme za naplatu i kontrolu parkiranja koji su odmah spremni za upotrebu.

3.

Mogućnost više modela održavanja i pružanja podrške korisnicima.

Izdvojene mogućnosti sustava IPC ParkControl:

E

WebPark

WebPark je internetski portal za kupnju parkirnih karata. Riječ je o rješenju u oblaku smještenom na IPC serverima koje omogućuje plaćanje karte, pregled računa, produljenje karte, zamjenu registarske oznake.

E

Parking Bon

Najnapredniji, najmoderniji te najučinkovitiji sustav naplate parkiranja. Naplata parkiranja isključivo za vrijeme korištenja te prema stvarnoj potrošnji.

E

Kartična naplata na parkirnim aparatima

Idealan platni kanal za strane turiste. Instalacija i aktivacija sustava u jednom danu uz najbolje komercijalne uvjete.

E

Pauk IPC

Pauk IPC je modul sustava koji objedinjuje poslove kontrole parkiranja i poslove prometnog redara. Automatizira procese postupaka pauk službe, što uključuje foto nalog za podizanje automobila, odobravanje, podizanje, transfer vozila itd.

E

Pro-Red IPC

Pro-Red IPC je software as a service koncept koji podržava izdavanje i evidenciju prekršajnih naloga, tj. obavijesti o počinjenom prekršaju, pohranu fotografija naloga i ostalu elektronsku dokumentaciju te komunikaciju s MUP-om.

E

Detekcija vozila na parkiralištima

Potpuna integracija sa sustavima parkirnih senzora ili  nadzora parkirališta kamerama, podiže efikasnost rada kontrolora i olakšava njihov rad.

Parkirni aparat

9

Najprodavaniji parkirni aparat

9

Potpuna usluga i servis

9

Prilagođen tržištu Republike Hrvatske

9

Pouzdan i trajan

9

Integrirana kartična naplata

9

Uključuje sve naplatne kanale

Sustav parkiranja IPC ParkControl integriran je s mnogim tehničkim sustavima i platnim kanalima

Modernizirajte svoje poslovanje

Imate pitanje vezano uz naš proizvod te želite istražiti sve dostupne mogućnosti?

Iskustva korisnika

U početnom, nadasve stresnom razdoblju uvođenja sustava djelatnici tvrtke Međimurje IPC d.d. pokazali su se kao stručni i pouzdani suradnici da bi danas imali u potpunosti informatički integrirani parkirališni sustav.

Marko Pavelić
Pomoćnik direktora
Zaprešić d.o.o.

Sustav parkiranja koji koristimo u gradu Krku bazira se na rješenjima IPC-a koji je isporučio kompletan sustav naplate i kontrole parkiranja uključujući parkirne aparate, sms sustav te web park sučelje. Na taj način možemo zadovoljiti potrebe naših korisnika bez obzira da li su turisti ili naši sugrađani. Po pitanju kontrole od nedavno su i sustav uključeni i senzori koji detektiraju vrijeme dolaska vozila na parkirno mjesto. Zahvaljujući podatku s tih senzora sada naši kontrolori imaju mogućnost točnog nadzora nad vremenom korištenja parkiranja što automatizira kontrolu. Vjerujemo da je to pravi smjer razvoja naplate parkinga koji će se još više automatizirati u budućnosti.

Silvija Lušić, mag.ing.logist.
Stručna suradnica za lučke djelatnosti i promet
Vecla d.o.o.

Nadzor automata u stvarnom vremenu osigurava bolju odgovornost. Svako upozorenje ili poruka o kvaru odmah se prikazuje i prenosi servisnom osoblju putem mobilne aplikacije. Dugoročno korištenje sustava CityLine omogućuje analiziranje i stoga optimiziranje dodjele usluga i načina prikupljanja statističkih podataka. Novo postavljenim parkirnim automatima izlazimo u susret ne samo građanima Grada Zadra nego i velikoj populaciji turista koji dolaze na ljetovanje u naš grad te vjerujemo da će i oni biti jedan od čimbenika koji će doprinijeti ukupnom dojmu o njihovom boravku u našem gradu.

Marin Dvornik
Pomoćnik direktora
Obala i lučice d.o.o.