Upravljanje poslužiteljem s njegovim zakrpama, ažuriranjima i popravcima hardvera zahtijeva vremena. Podrška za aplikacije poput DMS sustava , Business Intelligence ili cjelokupnog ERP sustava također zahtjeva resurse.

Usluga IPC Data centra uklanja elementarne zadatke poput kupnje hardvera, upravljanja licencama, pristupa korisnika te pronalaska nekoga tko bi sve to podržavao. S našim uslugama hostinga u oblaku, radimo sve za vas. Ogromna količina podataka znači da vaši postojeći resursi često dosežu svoje granice. Ali to obično nije samo problem nedovoljnog kapaciteta, već i infrastrukture koja više nije suvremena. Ovakvim pristupom eliminirate skupe sitne zadatke, oslobađajući Vas i Vaš tim da se usredotoči na širu sliku vašeg poslovnog IT ciljeva i strategije.

Rješenje je korištenje IPC usluga data centra koje uključuju:

  1. Najam sistemskih i mrežnih resursa
  2. Virtualizacija poslužitelja
  3. Nadzor i upravljanje poslužiteljima
  4. Nadogradnja i migracija poslužitelja
  5. Mrežno projektiranje (VPN veze, LAN, WAN)
  6. Backup podataka
  7. Usluge informacijske sigurnosti – antivirus, firewall

Naša funkcionalna IT infrastruktura ključna je za poslovanje. Pouzdanost, brzina, održivost i fleksibilnost karakteristike su moderne infrastrukture podatkovnog centra. Da bi se to osiguralo potrebno je mnogo više od dodatnog prostora u podatkovnom centru. Ne samo da se oslanjamo na najnovije tehnologije u našim podatkovnim centrima, nego i kontinuirano prepoznajemo potencijal za optimizaciju. Mi Vam ne nudimo samo vrhunske centre podataka, već i dugoročna poslovna rješenja.

S našim modernim, certificiranim podatkovnim centrom u Čakovcu stvorili smo ime za sebe.

Ako želite saznati više o uslugama naših podatkovnih centara posjetite naše web stranice ili na e-mail [email protected]