Najnovija analiza pokazala je da najuspješnije tvrtke u djelatnosti građevinarstva koriste upravo ERP sustav MARIS. Od 300 najvećih građevinskih poduzeća u Hrvatskoj, njih 10%, odnosno 30 tvrtki u svakodnevnom poslovanju, na više od 650 radnih mjesta,  oslanja se  na programske module ERP sustava MARIS.

MARIS je najkompletniji građevinski ERP sustav na tržištu, koji podržava raznolike djelatnosti u sektoru građenja: visokogradnju, niskogradnju, gradnju i održavanje cesta, hidrogradnju, montažne, instalaterske i završne radove u građevinarstvu.

 

Osim praćenja osnovih djelatnosti poduzeća od izrade ponuda, ugovaranja, praćenja gradilišta, situiranja radova i poslovnih analiza, objedinjuje komercijalne te financijsko-računovodstvene i upravljačke poslove u jedinstven i sveobuhvatan ERP sustav.

U sprezi s dokumentacijskim sustavom (Document Management System) i  sustavom poslovnog izvještavanja (Data Warehouse i Businesss Intelligence), ERP MARIS pruža najnaprednije upravljačke alate, koji omogućuju nadzor nad poslovanjem u svim segmentima i u realnom vremenu.