Maris DMS je cjelovito rješenje za upravljanje poslovnom dokumentacijom u uredu bez papira. Usmjereno je na razvoj kroz digitalizaciju poslovne dokumentacije, a istovremeno i na razvoj prema ekološkoj osviještenosti.

U novootvorenom hotelu Castellum u Čakovcu, održali smo dvije pozivne prezentacije DMS sustava (Document Management System) za korisnike koji koriste ERP sustav MARIS. Prezentacija 23.11.2018. bila je namijenjena tvrtkama koje se bave komunalnim i energetskim djelatnostima , a 30.11.2018. proizvodnim i graditeljskim tvrtkama.

 

Prezentacijama je prisustvovalo više od pedeset pozvanih zaposlenika, a dio vremena iskoristili smo za razmjenu iskustava i neformalno druženje uz ručak.

DMS sustav u potpunosti je integriran u ERP MARIS, a posjeduje sve funkcionalnosti koje su standardne za tu vrstu programskih rješenja. Korisnici su prepoznali prednosti koje im digitalizacija poslovne dokumentacije donosi i iskazali velik interes za implementaciju u vlastitom poslovnom okruženju sljedeće godine.