U suradnji sa partnerima IPT i Securitas, IPC je 25.3.2019. pustio u rad prvu SMS garažu. Radi se o specifičnom rješenju prilagođenom garažama u stambeno poslovnim zgradama, gdje se dio parkirnog prostora stavlja u javnu upotrebu uz naplatu. Specifičnost se ogleda u tome što je naplata samo putem SMS naplate, te je to najjeftinije rješenje za vlasnike zgrada. Prva garaža nalazi se u Bužanovoj ulici u Zagrebu i vlasništvo je grupacije VMD Nikmark.

Imamo potrebe za 2 nova djelatnika sljedećih profila:

  • Projektant / programer ERP-a
  • Inženjer za daljinsko očitanje brojila

Više informacija u nastavku

Započeli smo projekt migracije postojećeg ERP sustava MARIS na novu tehnološku razinu. Nova verzija zvat će se Maris5, a najznačajnije karakteristike bit će: 

Portabilnost i skalabilnost, Internet i intranet okruženje, Digitalna transformacija, Kompatibilnost, Sinkronizacija, Aplikativna poboljšanja, CLOUD rješenje

U petak 01.03. 2019. godine, IPC je posjetilo oko 60 članova Hrvatske parking udruge (HPU). Posjet je organiziran kao dio stručnog programa 57. sjednice Skupštine HPU, koja se održala u Trakošćanu, u organizaciji tvrtke Ivkom d.d. iz Ivanca.

Članovima HPU prezentirali smo novi parkirni aparat Citea Touch i rješenje video nadzora parkirališta pod nazivom HecSpot, proizvođača Hectronic GmbH iz Njemačke, kojeg IPC zastupa u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini.

Početkom ožujka 2019. naši djelatnici posjetili su konferenciju MUM (Mikrotik User Meeting) u Beču.

Upoznali smo se sa novostima u ponudi Mikrotik uređaja, povezali se sa ostalim sudionicima. Na konferenciji su prezentirane strategije za implementaciju novih i inovativnih Mikrotik RouterOS i RouterBoard rješenja. Saznali smo o najnovijim sigurnosnim preporukama (best practices) te ćemo ih implementirati i u našem okruženju te okruženjima naših korisnika.

Najnovija analiza pokazala je da najuspješnije tvrtke u djelatnosti građevinarstva koriste upravo ERP sustav MARIS. Od 300 najvećih građevinskih poduzeća u Hrvatskoj, njih 10%, odnosno 30 tvrtki u svakodnevnom poslovanju, na više od 650 radnih mjesta,  oslanja se  na programske module ERP sustava MARIS.

MARIS je najkompletniji građevinski ERP sustav na tržištu, koji podržava raznolike djelatnosti u sektoru građenja: visokogradnju, niskogradnju, gradnju i održavanje cesta, hidrogradnju, montažne, instalaterske i završne radove u građevinarstvu.

Međimurje IPC d.d. i kćerinska tvrtka IPC d.o.o. zajedno zapošljavaju 65 stručnih djelatnika, što je više od 10% od ukupno zaposlenih u IT sektoru Međimurske županije.

Dugogodišnja poslovna suradnja s velikim poslovnim partnerima uspješno je nastavljena i u 2018. godini. Korisnici naših poslovnih programskih rješenja iz segmenata ERP sustava, maloprodaje i parkiranja, tijekom godine su uveli u svakodnevno poslovanje velik broj novih programskih modula i značajnih unapređenja postojećih programskih rješenja.

Maris DMS je cjelovito rješenje za upravljanje poslovnom dokumentacijom u uredu bez papira. Usmjereno je na razvoj kroz digitalizaciju poslovne dokumentacije, a istovremeno i na razvoj prema ekološkoj osviještenosti.

U novootvorenom hotelu Castellum u Čakovcu, održali smo dvije pozivne prezentacije DMS sustava (Document Management System) za korisnike koji koriste ERP sustav MARIS. Prezentacija 23.11.2018. bila je namijenjena tvrtkama koje se bave komunalnim i energetskim djelatnostima , a 30.11.2018. proizvodnim i graditeljskim tvrtkama.

PPB je novi inovativni proizvod naše firme. Za više informacija javite se na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Video o najavi proizvoda

Prezentacija s parkirne konferencije

Uz stalni razvoj i unapređenja funkcionalnosti u modulima komunalnog i energetskog ERP sustava MARIS, širimo i paletu prozvoda za elektroničko očitavanje brojila. Uz dobro poznate i višegodišnjom uporabom potvrđene sustave IPC*Mainflow i JustWalk, razvili smo i sustav pod nazivom STOB – Sustav terenskog očitavanja brojila. Prvenstveno je namijenjen distributivnim sustavima vode / plina koji nemaju ugrađene radio module uz brojila i popis stanja rade ručnim upisom.STOB koristimo na robusnom tabletu ili telefonu. Glavna mu je odlika da u realnom vremenu komunicira s bazom podataka MARIS – šalje očitanja na poslužitelj i preuzima nova popisna mjesta sa poslužitelja. U slučaju lošeg signala, podaci se spremaju lokalno na uređaj, a kad se detektira prisustvo mobilne mreže, sustav automatski razmjenjuje podatke.

Više informacija zatražite na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.