Parkirni aparati

Bez obzira što danas postoje razni načini naplate parkiranja kao što su sms-parking, kupnja putem pametnih telefona i sl., parkirni aparat je i dalje glavna okosnica i sinonim svakog ozbiljnog sustava naplate parkiranja.

Vrhunska kvaliteta, odličan dizajn i pouzdanost nisu jedine karakteristike koje čine parkirni aparat Citea jedinstvenim. Visoka modularnost uređaja, potpuna programska upravljivost aparatom, razne mogućnosti uspostave komunikacije s automatom čine ulaganje u aparat sigurnom investicijom na dulji rok. Parkirni aparat Citea proizvod je renomiranog proizvođača Hectronic. Aparat je certificiran u svim kategorijama sigurnosti i kvalitete.

U svom najstandarnijem obliku aparat je opremljen za prihvat kovanica, napajan je solarno, a isporučuje se progamiran i spremn za rad. Komplet uključuje temeljnu rešetku, stup i znak oznake aparata. Opcionalno aparat može biti opremljen za prihvat novčanica ili kartica. Specifičnost Hectronic aparata je pravi sef koji štiti novac, zbog čije sigurnosti je ovaj aparat lider na tržištu. IPC is ekskluzivni distributer Hectronic proizvoda.

Kontakt podaci

Za više informacija slobodno nam se obratite na e-mail adresu lucijan.franin@ipc.hr ili telefon 040 395 871.