Proizvodi i usluge

IT (Information Technology) naše tvrtke usmjeren je na pružanje usluga informatičkog inženjeringa u trgovačkim društvima različitih raspona djelatnosti. U mogućnosti smo ponuditi podršku u cijelom životnom ciklusu budućeg informatičkog rješenja od studije, reinženjeringa ili projektiranja i izgradnje, do implementacije i održavanja uvedenog programskog rješenja. Dobavit ćemo vam svu potrebnu informatičku i komunikacijsku opremu te implementirati sustavnu programsku podršku, školovati djelatnike i po uvođenju rješenja u stvarni rad, nastaviti s održavanjem i unapređenjima prema vašim zahtjevima i potrebama.

Svaki će naš budući korisnik dobiti pravu vrijednost za uloženi novac po načelu "ključ u ruke". Kompletnu uslugu ugovorit ćete samo s jednom tvrtkom, koja posjeduje sve potrebne kompetencije i reference. Prilikom sklapanja poslova, ponudit ćemo vam konačnu cijenu sa specifikacijom svih troškova, što će značiti da nema nepredviđenih i naknadnih troškova koji bi dodatno opteretili budžet bilo kojeg projekta.

Priznati smo i dokazani na tržištu cijele regije kao vodeći brend u nekoliko poslovnih područja. Naša rješenja koriste hrvatske i inozemne naftne kompanije, distribucijski sustavi za vodu, toplinsku energiju i plin, trgovački lanci i turističke destinacije u svojim hotelima i restoranima. Poznata su i naša rješenja za komunalne, građevinske, metalne i druge proizvodne tvrtke.