Zapošljavanje

U stalnoj smo potrazi za stručnim kadrovima koji su spremni neprestano učiti i nadograđivati svoja znanja, od stručnih do znanja stranih jezika (pretežno engleskog). Ovo su nezaobilazne osobine u tehnološkom okruženju. Tehnologije ugrađene u rješenja same po sebi nisu dostatne bez pravih ljudi, koji čine razliku i utječu na kvalitetu razvoja, implementacije i održavanja svakog rješenja. Naši korisnici kao najveću vrijednost ističu upravo stručnost, pouzdanost i odgovornost naših djelatnika. Stoga su naši djelatnici naša najveća vrijednost i konkurentska prednost.

Veliku pažnju posvećujemo profesionalnom razvoju i usavršavanju pojedinaca. Redovno ulažemo u edukaciju i stručno usavršavanje naših zaposlenika kroz razne stručne škole, seminare i radionice, kako bismo im omogućili podlogu za budućnost. Naš idealan član tima je proaktivan, inovativan, kreativan i spreman razmišljati "outside the box". Naša prednost su timski igrači, odgovorni ljudi, predani kvaliteti i poštivanju rokova. Smatramo da upravo  u tome leži tajna uspjeha dobre projektne organizacije.

Platforme koje koristimo: Microsoft Windows i Android
Baze podataka koje koristimo: Oracle, Microsoft SQL Server, Sybase
Razvojni alati koje koristimo: Oracle (Developer, Apex), Microsoft Visual Studio, Android Studio, Delphi

Dress code kod nas je uglavnom neformalan, na veliko zadovoljstvo naših zaposlenika :)

Djelatnicima nudimo kompetitivnu plaću prema iskustvu i znanju, božićnice, uskrsnice, bonuse i nagrade, mogućnost trajnog usavršavanja i razvoja, edukacija i certifikacija, mogućnost napredovanja, rad u dinamičnom okruženju, klizno radno vrijeme te poticajnu i ugodnu radnu atmosferu u jednom od najrazvijenijih dijelova Hrvatske - Međimurju

Ukoliko prepoznajete sebe u navedenom, kontaktirajte nas. Molbu za posao možete poslati na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Imate ideju za aplikaciju za naše platforme ili ste razvili aplikaciju vezanu uz naše platforme ili radite na aplikaciji koja bi mogla dodat vrijednost na naše platforme? Nemojte oklijevati da nam prezentirate ideju, aplicirajte kod nas i sa zadovoljstvom ćemo s vama raspraviti o mogućoj suradnji!